Міністерство освіти і науки України
Управління освіти Чернівецької міської ради
Чернівецький військово-спортивний ліцей
58004, м.Чернівці, вул.Луковецька, 29
(0372) 52-24-71, (0372)-52-74-25

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

1На 2базі Чернівецького військово-спортивного ліцею відбулися навчання для того, аби перевірити та навчити учнів діяти в небезпечних ситуаціях, зокрема при виявленні вибухонебезпечних речовин. До ліцею цього дня, щоб навчити дітей, як необхідно діяти в умовах надзвичайних ситуацій, прийшли рятувальники, представники міліції та вибухотехніки.

Сама зустріч була поділена на 2 частини: теоретичну та практичну.

На плацу учням розповіли про різні види надзвичайних ситуацій, основні правила поводження в умовах оголошення евакуації. Окрім цього ліцеїстів навчили як необхідно діяти, якщо в місці з масовим перебуванням людей було виявлено підозрілий предмет. Також учні мали змогу переглянути фільми, в яких йшла мова про те, як необхідно діяти в тій чи іншій небезпечній ситуації.3 SAM 3787

Для закріплення знань та в ході практичної частини заходу з учнями,  викладачами та обслуговуючим персоналом ліцею-інтернату було проведено відпрацювання евакуації з будівлі у зв’язку з умовним виявленням підозрілого предмету. По закінченню цього рятувальники звернули увагу вчителів на важливості навчання дітей діям у разі надзвичайної ситуації впродовж всього року. «Такі заходи є надзвичайно корисними, оскільки дозволять дітям набути практичних навичок», – повідомив директор Чернівецького військово-спортивного ліцею-інтернату  Сергій Григорович Стукало.