Міністерство освіти і науки України
Управління освіти Чернівецької міської ради
Чернівецький військово-спортивний ліцей
58004, м.Чернівці, вул.Луковецька, 29
(0372) 52-24-71, (0372)-52-74-25

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

1Представники Польського університету Публічної та Індивідуальної Безпеки «Апейрон» м. Краків завітали до Чернівецького військово-спортивного ліцею-інтернату. До складу делегації входили представники ректорату, інструктор з бойових мистецтв та голова студентського самоврядування.

7Під час перебування делегації відбулася презентація ліцею, ознайомлення гостей з навчальним закладом, умовами навчання, проживання, заняття спортом.

11Представники польської сторони ознайомили учнів, батьків та педколектив з умовами навчання, особливостями вступу до ВНЗ, можливостями працевлаштування за кордоном. Особливу увагу університет «Апейрон» звертає на фізичну підготовку, оволодіння різними бойовими мистецтвами, поводження зі зброєю. Заклад готує спеціалістів для охоронних структур, військових та12 спеціальних підрозділів.

Інструктором було проведено показові виступи з бойових мистецтв. Учні ліцею мали можливість отримати відповіді на питання, які їх цікавили.

14Ліцеїсти під керівництвом тренера Мазуренко В.В. також продемонстрували прийоми рукопашного бою та самозахисту.

Після обіду з гостями проведена екскурсія по місту де були представлені найвизначніші архітектурні пам’ятки м.Чернівців. Гості завітали до обласного товариства польської культури імені Адама Міцкевича.

 

 Відеорепортаж Телеканал ТВА "Теми дня"

 Відеорепортаж МТРК "Чернівці"  "Чернівецький репортер"